contact
Privacybeleid
mijndomeinwebsitemaker
nl
www.
Websitemaker Support mogelijkheden

Inmiddels hebben we een zeer uitgebreid forum waarop veel van de problemen van onze klanten te vinden zijn. Vaak kan je veel van de antwoorden op de problemen die je ondervind met de Websitemaker op dit forum vinden. Wij hebben tevens een handleiding opgesteld waarin uitgelegd wordt hoe je met de Websitemaker aan de slag kunt.

Mocht je een andere vraag hebben, waarvan het antwoord niet te vinden is op bovenstaande plaatsen, dan kan je nog altijd een vraag stellen aan een supportmedewerker van Mijndomein.
Het is ons voornemen om elke vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Als u een vraag wilt stellen
klik op onderstaande link:

Stel je vraag aan onze support afdeling.

De nieuwe Websitemaker handleiding
Sinds vandaag is de handleiding van de Websitemaker aangepast en bijgewerkt. Hierbij is de uitleg aanzienlijk verbeterd inclusief referentie naar de verschillende Websitemaker beheer tabbladen.
Het is een interactieve handleiding waarin de bovenste balk dient als navigatie. Zo kun je schakelen tussen de inhoudsopgave en Websitemaker beheer tabbladen.

Dit document is beschikbaar op: Websitemaker handleiding 
Het is handig om dit document te downloaden en lokaal op je computer op te slaan.De handleiding dient ter begeleiding tijdens het maken van een Websitemaker website.
Elk onderdeel wordt globaal uitgelegd met hier en daar tips waar je gebruik van kunt maken.
Indien de handleiding nog onvoldoende is ter begeleiding kun je altijd terecht bij Websitemaker support.